Måndag 21/9-09

Vi har varit ute och tävlat och det gick inte så bra. Vi börjar med Geishas appell, platsläggning direkt på morgonen när vi kom dit. Ja vad händer då en schäfer går upp och börjar nosa omkring sen flyger han på en annan hund. Min lilla fis låg kvar så jag och en annan hund fick lägga om men då var det kört Geisha kunde inte släppa det hela så hon kom till mig med svansen mellan benen. Ja då var den tävlingen körd eftersom platsen är gånger 5, resten av lydnaden gjorde hon med skapliga betyg, 7 på linförigheten , läggandet 7, inkallning 9, apport 8, hopp 7 och hon flippade inte en ända gång. Men vi har fler tävlingar anmälda så det är ingen fara på isen. På söndagen var det dags att tävla lydnad med Dyrka och det gick inte heller så bra hon nollade läggandet och hade dåliga betyg på linförigheten, vet inte riktigt vad hon höll på med varje gång i början när jag sa fot sprang hon ut som man gör på framförgåandet så vi han igenom halva linförigheten innan hon skärpte till sig och då gick hon bättre. Resten av tävlingen gick bra platsen 9, tandvisning 10, inkallning 8, ställandet 7,5 apport 10, Hopp 8 helhet fick vi en 7. Vi har i alla fall haft en trevlig helg glada hundar under tävlingen, vi sov hos Harry och Annethe mellan lördag och söndag så skönt att slippa se röran här hemma, vi håller på att öppna upp hela undervåningen allt ska gå i ett så vi får lite större ytor och slippa alla små rum det blir nog bra när det blir klart men nu är det kaos och jag gillar inte att bo på en byggnadsplats.

Kommentarer
Postat av: Barbro m Livia&Winnie

Tjenixen!

Synd att det inte räckte hela vägen men det gå ju fler tåg. Gillar inte när andra "förstör" för en. Om man själv sjabblar till det är väl en sak .....

Själva har vi haft främmande från Storstaden. Anna-Saga-Salming har varit här och vi var ute och spårade och tjötade en massa. Hoppas att vi ses snart.

Kram

Barbro m dogs

2009-09-21 @ 18:29:36
URL: http://www.jipotimas-livia.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0