Tisdag 30/8-10

Det absolut värsta jag vet är att vänta, vill alltid att allt ska hända nu. Just nu gör jag inget annat än väntar, Blä!!!! Jag väntar på att Geisha ska få valpar, jag väntar på att hon ska komma hem igen, jag väntar på att jag ska få börja på mitt jobb, jag väntar på att det ska bli lördag så jag får träffa alla boxer vänner igen. Ja som ni ser går mitt liv ut på att vänta....Lite roligt har det ändå varit i mellan allt väntande. I lördags styrde jag, Dyrka och Trippan mot sibbarp där Pamela och Håkan bor. Vi var ett härligt gäng som träffades och åt och drack gott. Vädret var kanon så vi satt ute eller rättare sagt på altanen. Hundarna kunde vara ute hela kvällen och leka. Dagen efter ägnade vi åt att spåra. Men sen kom måndagen och väntan började igen. Dyrka saknar nog sin syster lite för hon sover mest, visst vaknar hon till lite när vi går ut i skogen men inte på samma sätt som när dom har varandra att leka med. Ska försöka ta mig i kragen och sätta i gång att spåra mer med Dyrka nu när jag har all tid i värden till det. Som tur är startar jag en del kurser snart så då kanske mitt tränings sug blir mättat och jag får något annat att tänka på än allt det jag väntar på!!!!!


Fredag 27/8-10

a då har vi varit och tränat, och än en gång fått det bekräftat jag och Dyrka ska inte tävla lydnad. Visserligen är hon lite skendräktig men hon saknar fullkomligt motivation till lydnaden. Spårar gör hon som en gud men det kan vi ju inte leva på. Men jag har en plan för Dyrka och mig men den ska jag hålla hemlig så länge och det ska bli både spännande och skit kul, hoppas ni blir riktigt nyfikna nu! Jag saknar min lilla snutta det känns riktigt tomt utan henne och hon fattas mig. Men samtidigt vet jag ju att hon har det hur bra som helst och blir säkert bortskämd till tusen. I morgon ska jag Dyrka och Trippan ut på en tripp till Pamela vi ska övernatta där och träna eller rättare sagt spåra får hoppas att det blir fint väder bara. Eftersom Cilla inte gillade vinterbilden så får det bli en sommar bild


Tänk att min Snutta har varit så här lite

och nu är hon stor och snart själv en mamma


Torsdag 26/8-10

Jag har inte skrivit på så länge, Men nu ska det bli ändring på det! Jag har bestämt mig för att lägga ner hemsidan så länge och bara ha kvar min blogg. Vad har hänt då. Jag har flyttat tillbaka till mitt kära Öxabäck skönt att slippa Rydal. Sen har det varit både boxerläger och SM. Vi börjar med lägret. Det var som vanligt en fantastisk vecka synd bara att jag var sjuk hela veckan, kunde inte riktigt vara med på samma sätt. Jag var med i spårgruppen med Lars-Ivar fetto. Vi döpte han till det för han spårade bara på fett molekyler. Det var en trevlig grupp och vi hade mycket kul men jag köpte nog inte allt och så är det ju när man går för en instruktör man får plocka lite här och där, men fick med mig en del bra saker hem, Sen kom SM som vanligt skit kul. På fredagen bjöd Harry och Annethe hela Swedbox gänget på kräftor och räkor vilket kalas det blev. Jag hade bara Dyrka med mig och ingen hund att ställa eller tävla med så för min del var det bara till att flyta omkring. Värre blir det nästa år för då ska vi både ställa och tävla. Geisha är nu inne i slutspurten på sin dräktighet, hon är som en tunna, ska bli så kul att vara med när hon valpar och sen följa dom små liven, Tja det är svårt att skriva i efterhand när det gått en tid men det här får räcka så länge och nu ska jag skärpa mig och skriva oftare.
Snart ser det ut så här igen


RSS 2.0