Onsdag 26/8-09

Jag är så satans irriterad på det här modemet som tydligen bara funkar varannan dag, så nu har jag kopplat in mig via telefonen, mobilen det kostar nog en del men just nu bryr jag mig inte. I dag har snälla Melina lagt spår till mig så det var bara att ta ut hunden och spåra, Det var dyrka som fick ett riktigt långt spår och hon var helt fantastisk, vilken spår hund hon är. Tuffar på och missar inget ja vad ska man säga, jag kan bara konstatera att jag är jävligt nöjd med henne. I går var vi på VLO och tränade riktigt kul med en hel drös andra boxrar. Sen hade jag och Threse PR möte till sena kvällen, och förberedde allt inför Caryzy boxergames, så nu är det bara att tuta och köra och hoppas på att det kommer många boxrar.

Onsdag 26/8-09

Jag är så satans irriterad på det här modemet som tydligen bara funkar varannan dag, så nu har jag kopplat in mig via telefonen, mobilen det kostar nog en del men just nu bryr jag mig inte. I dag har snälla Melina lagt spår till mig så det var bara att ta ut hunden och spåra, Det var dyrka som fick ett riktigt långt spår och hon var helt fantastisk, vilken spår hund hon är. Tuffar på och missar inget ja vad ska man säga, jag kan bara konstatera att jag är jävligt nöjd med henne. I går var vi på VLO och tränade riktigt kul med en hel drös andra boxrar. Sen hade jag och Threse PR möte till sena kvällen, och förberedde allt inför Caryzy boxergames, så nu är det bara att tuta och köra och hoppas på att det kommer många boxrar.

Måndag24/8-09

En vecka går så fort och man hinner inte riktigt med. Vad har vi gjort då? Vi har varit och tränat och jag har kommit på ett nytt sätt att belöna Dyrka på och det funkar jätte bra och hon blir taggad som bara den. Jag och Ingrid har haft avslutning på våran kurs på VLO, vi ska nog ha en ny kurs men inte fören till våren, för nu i höst inner vi inte. Också har jag varit med Cilla och hämtat hennes valp hos Harry och Annethe, gud vad fin hon var nog den sötaste tikvalp jag någonsin sett. Col är hon också, när vi kom hem till Cilla så betedde hon sig som hon alltid hade bott där inte det minsta rädd, ja vad månne det bliva av denna lilla Dias.Mitt modem har gått sönder så vi får se när vi kan skriva här nästa gång

Måndag 17/8-09

Vilket roligt SM och så bra organiserat. Vi åkte redan på onsdag det var en hel del som kom då sen blev det ännu fler på torsdagen. På fredagen tävlade jag och Geisha i lydnad, tyvärr så nollade vi två moment annars hade vi okey poäng över lag. Christina och Master vann klassen och fick ett första pris två kom Melina med Måns som också fick ett första pris och Karin och Cesar blev lydnadschampion . Sen på lördagen var det dags för bruksgrenarna och nu var det spännande för vi alla hoppades på att Harry och Figo skulle få sitt tredje cert, och efter en långdags väntan fick vi beskedet att Harry och Figo fick cert. Christina tävlade Max i elit och det gjorde hon bra, Ja tycker att hon är helt otrolig som vågar gå upp på ett SM och tävla någons annans hund i elit. Ja det var många som blev uppflyttade och gjorde bra ifrån sig på SM jag säger Grattis till er alla. Sen på lördagskvällen var det dags att festa , ja vi festade ju dom andra dagarna också men det är på lördag som den riktiga festen är mat och dans till långt in på natten. Kort finns i gallerian
Tisdag 11/8-09

Var på klubben och tränade i går och allt gick urdåligt, Geisha gick som en potta skit. Vet inte vad det var med henne eller om det berodde på mig eller om hon bara var trött efter den långa resan till Sundsvall. Sen så kom jag och Dyrka i en konflikt, jag blev arg på henne och det funkar inte. Hon flydde och fick ett överslag sprang bara runt och skällde sen var det helt kört att träna henne hon vågade inte ens hoppa utan att fråga om lov. Jag vet ju att det inte funkar att bli arg på den hunden men ibland så kan jag inte hjälpa att jag bara blir så förbannad när hon ger mig fingret. Sen var det instruktörs möte, lovade att ha en kurs nu i höst får se när jag kan starta den men det vore gott att komma igång så fort som möjligt så man är klar innan det blir för mörkt och kallt ute. I morgon styr vi våran bil mot boxer SM det ska bli så himla kul och skönt att bara komma hemifrån några dagar, Nu börjar jag bli riktigt nervös inför tävlingen på fredag och inte blev det bättre av att det gick så dåligt på träningen i går, men vad fan det är väl bara att gå in och göra det.

Söndag 9/8-09

Nu saknar jag min lilla höna. Inte bara jag för Dyrka saknar nog henne också. Dyrka har gått omkring och sett ut som hon har sålt smöret och tappat pengarna hela helgen, hon trivs inte alls när Geisha är borta, och pojkarna grus vill hon inte leka med. Men vi har försökt att aktivera dom hela helgen. Vi har spårat med Figo och Dyrka och gått skogspromenader och i går kväll tränade jag och Melina lite lydnad men vi han knappt börja fören det kom en åskskur så vi fick åka hem. Anders spårade med Figo, jag hade lagt att rätt så långt men snällt spår precis som Harry ville ha det och det gick jätte bra och Anders tyckte det var kul att spåra med honom, ja han behövde ju inte göra så mycket mer än gå bakom i linan och ge Figo korv när han kom med apporterna. Dyrka och Figo är väldigt lika i spåret lugna sansade och noggranna så det märks att hon är sin fars dotter.

Fredag 7/8-09

I går hade jag och Anders en riktig mys kväll. Vi packade ryggsäcken med ved korv och öl sen tog vi alla hundarna och gick till sjön. Det är så mysigt att sitta vid sjön se på elden och höra hundarna plaska i vattnet. Selma blir som en valp när hon får bada har hur mycket energi som helst, och så simmar hon snabbare än dom andra eller jag menar Geisha för Dyrka går aldrig längre ut än till magen fegisen. Sen när vi kom hem tittade Helena, Peter och lilla Canton förbi så vi blev sittande på altanen länge i går kväll. I dag ska Harry hämta Geisha hon ska åka till Sundsvall med dom, jag kommer att sakna min lilla höna men vi får nog fullt upp för pojkarna stannar här Figo och Play så det blir spår bad och bus i helgen.

Torsdag 5/8-09

Vilken trevlig eftermiddag kväll vi hade i går. Vi samlades på marks BK vid halvfyra tiden, Jag, Ingrid, Cilla, Melina, Tina, Barbro, Therese, Helena, Tommy, Pamela, och Harry för att träna lydnad. Vi började med att fika lite sen bar det av ut på plan, alla fick en stund var med många ögon som hjälp. Jag och Melina körde igenom hela ettan eftersom vi ska tävla på SM och Harry och Tommy fick också hjälp med kommendering i eliten. Det är så kul att träffas så här många det borde vi göra oftare vi har ju inte så långt mellan varandra, Jo Tina har ju en bit 22 mil. Men eftersom hon var på väg till Varberg så passade det bra att stanna till i Mark och träna med oss. Jag tyckte att min lilla höna skötte sig någorlunda bra visst måste vi slipa lite på momenten men det känns inte så långt borta. Sen tjuvar hon gärna vid hopp och inkallning men det är ju en god egenskap, förstå mig rätt hon får ju inte göra så men bättre det än att det går segt. Ska lägga in lite kort på hemsidan från gårdagen för jag hade kameran med och jag till och med fotade lite.

Onsdag 5/7-09

I går ägnade jag en heldag bara åt mina älskade Sessor. Vi började dagen med att gå en långpromenad med boxer kompisarna Lycka och Heffa. Vi gick i ca: två timmar så hundarna fick rasa av sig ordentligt. Sen på eftermiddagen åkte jag och la ut två långa spår till mig och Melina. Så när Melina kom från jobbet var det bara att gå sitt spår och Måns var helt fantastisk i går spårade fint och plockade alla pinnar och det var inget enkelt spår. Sen fick Geisha gå sitt. Hon skötte sig också galant men jag måste få henne lite lugnare i spåret rusar fram som ett ånglok, visserligen missade hon inget i går men jag är rädd att hon kommer att göra det i framtiden om hon inte lugnar ner sig ett hekto. I dag blir det lydnad på våran klubb med en hel drös boxrar och en golden vi blir 10 stycken som ska träna och det allra viktigaste fika tillsammans

RSS 2.0