Midsommar

Midsommar firade vi med goda vänner och en massa hundar. På torsdagen och på midsommarafton var det 7st hundar hos oss så Dyrka och Geisha hade fullt upp. På lördagen kom Ingrid och Christina med Elsa, Trippan och Master och Harry och Annethe med sina 3 gangster killar. Vi åkte till skogen och spårade, Som vanligt är det kul att ha med sig Harry, han kommer med bra tips och är inte rädd för att säga till om felen man gör. Ingrid och Christina sov över så på kvällen åt och drack vi gott. På söndagen blev det lydnad på våran klubb, kul med så många boxrar. Ja då har jag skrivit lite om vår midsommar, bilder kommer så snart vi har fått vårat nya bredband.

Onsdag 18/6-08

Ja då är helgen över och det har hänt en hel del. Vi startade våran resa till skåneland på fredagen. Var hos Christina vid femtiden så jag fick träffa Cilla en kort stund innan hon åkte hem. Jag och Christina åt och drack gott på kvällen medans hundarna lekte. Jag hade även med mig Trippan till skåne Ingrid var hemma och gick spår för klubben. På lördagen gick vi upp tidigt och åkte till skogen med Christinas tränings vänner. Vi la ett spår var till Dyrka och Master och Geisha fick 2 små spår, som hon klarade galant, hon är inte så noga med sakerna i spåret utan belönar sig själv med att spår så föremålen får vi träna på. Jag är inte så orolig för det hon har ett bra föremålsintresse så det kommer nog med tiden. Dyrka och Master klarade sina spår bra och fick med sig alla pinnar, Nöjda med våra hundar åkte vi hem till Christina och tog en geting!!!!!. På kvällen kom Barbro, Anna, Harry och Annethe, Vi åt gott och hade trevligt. På söndagen var det utställning och det gick bra för Geisha 2 i sin klass med HP 4 bästa tikvalp. Dyrka fick en 2a med bra detaljbeskrivning. Tyvärr går en helg med goda vänner och hund träning för fort, men nu väntar vi på boxer lägret då vi alla ses igen. 

Onsdag 11/6-08

Här har inte hänt så mycket. Vi badar på dagarna och tränar på kvällarna, och så har jag avslutat min kurs. Alla i kursen vill fortsätta med en lydnasinriktad kurs till hösten så jag kör en ny kurs med samma deltagare. Nu går vi bara och väntar på att det ska bli fredag för då åker jag och hundarna till skåne. Vi ska vara hos Christina över helgen det blir hundträning och spår sen på söndag är det utställning i skåne.
None

Onsdag 5/6-08

I går kväll gick jag och grannen ut och la tre spår ett var till hundarna. Sen gick vi en långpromenad. Sen var det dax att spåra. Vi började med Dyrka så att min granne kunde gå med och titta hon har aldrig spårat. Dyrka gick ut bra och tog första pinnen, fick sin kattmat och sen tuffade hon på tog andra pinnen, men sen gick hon förbi den 3 pinnen tog slutet så det gjorde inte så mycket att hon missade en pinne. Sen var det Geishas tur ett litet spår med en pinne och en boll i. Hon var lite frågande i början men sen tog hon spåret bra. Tappad bort sig innan hon kom till första föremålet och jag hade inte märkt ut var det låg så vi var borta. Skit också mitt fel, gick ur spåret och tillbaka mot slutet då tog hon spåret igen och hittade sin boll i slutet så det blev ett lyckat slut i alla fall. Min Grannes hund fick ett litet spår med 2 leksaker i och hon tog spåret bra och hittade sina leksaker så det var lyckat.

Tisdag 3/6-08

Så nu är vi på G igen. Var och träna i går kväll. Vi började med plats liggning i grupp. Dyrka låg som hon brukar göra ingen tanke på att resa sig eller gå upp. Sen tränade vi framför gående och hopp sitt hopp. Vi har inte tränat detta på länge eftersom vi kört ettan, Dyrka tyckte det var kul med lite omväxling och gick kanon bra. Det känns så bra att få det bekräftat att hon kan bara hon vill. Geisha var också laddad hela tiden hon satt bunden och tittade på mig och Dyrka kunde man se på hennes stil, att hon sa Matte jag kan jag kan. Så när det blev hennes tur gick det som på räls. Hon är så noga med att vara mig till lags kollar hela tiden av mig, gör jag rätt nu matte.

RSS 2.0